bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop Heracles - NAC

Info kaartverkoop Heracles - NAC

19/03/2019

Zaterdag 6 april neemt NAC het in Almelo op tegen Heracles. De kaartverkoop voor dit duel start deze week. Meer informatie hierover vind je hieronder.

In totaal zijn er 500 kaarten beschikbaar voor NAC-supporters. Daarvan mogen er 300 met de auto naar Almelo afreizen en de rest met de bus. De kaarten voor de autocombi worden verkocht via NAC, kaarten voor de buscombi zijn beschikbaar bij de NAC Supportersvereniging.

Parkeerkaart
Supporters die met de auto afreizen naar Almelo, kunnen de kaart vanaf 19:45 uur de kaart omwisselen op de parkeerplaats achter het uitvak. Om op die parkeerplaats te komen, heb je een parkeerkaart nodig. In totaal zijn er 100 parkeerkaarten beschikbaar, wat betekent dat iedere auto die richting Almelo reist minimaal drie personen in de auto moet hebben. Om te waarborgen dat er zoveel mogelijk supporters met de auto naar Almelo kunnen afreizen, is een parkeerkaart voor dit duel alleen verkrijgbaar bij de Service- & Informatiedesk van NAC. Bij het afhalen van de parkeerkaart dien je je e-ticket te laten zien en de namen/klantnummers door te geven van de personen die bij jou in de auto zitten richting Almelo. Zonder parkeerkaart kom je niet op de parkeerplaats bij het Polman Stadion.

Woensdag (9:00 uur) gaat de verkoop van start voor Uitkaart+-houders. Zij hebben 24 uur exclusiviteit op de verkoop en betalen €10,50 voor een kaart. Vanaf donderdag kunnen ook Club van 1912-leden hun slag slaan en vrijdag volgen de reguliere (S)CC-houders. Beiden betalen €12,50 voor een kaart. 

Zoals gebruikelijk verloopt de verkoop van kaarten via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. Een parkeerkaart is alleen verkrijgbaar bij de S&I-desk en niet online.
 
Wij komen uit in de: