bezig met laden...

Nieuwsarchief

Willem Weijs toegevoegd aan staf eerste elftal

Willem Weijs toegevoegd aan staf eerste elftal

24/03/2019

Naast Regillio Vrede als assistent-trainer krijgt Ruud Brood binnen zijn staf ook de beschikking over Willem Weijs. De huidige trainer van NAC O19 is per direct overgeheveld naar het eerste elftal, waar hij assistent-trainer wordt. De club heeft met de 32-jarige Limburger overeenstemming bereikt over een contract tot medio 2020. Michael Dingsdag neemt ten behoeve van de continuïteit tot het einde van het seizoen het stokje over als trainer van NAC O19.

 Weijs werd in de zomer van 2017 aangesteld als trainer van NAC O19. Hij kwam over vanuit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij sinds 2013 actief was als techniek-, individueel- en teamtrainer. Daarvoor was hij als jeugdtrainer ook al werkzaam binnen de jeugdopleiding van PSV. Vorig jaar, in zijn eerste seizoen als trainer van de O19, promoveerde hij met zijn ploeg naar de Eredivisie waardoor de aanstormende talenten dit seizoen op het hoogste niveau acteren. Nu maakt de trainer de stap naar het eerste elftal. 

Willem Weijs is trots op zijn aanstelling als assistent-trainer van het eerste elftal: “Ik ben trots, vereerd en ontzettend dankbaar dat ik deze mooie kans krijg. Persoonlijk is dit voor mijn ontwikkeling een mooie vervolgstap, maar het allerbelangrijkste is dat we keihard aan de slag gaan om de resterende wedstrijden te presteren. Ik hoop daarin van toegevoegde waarde te zijn en wil graag mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team.”

 
Wij komen uit in de: