bezig met laden...

Nieuwsarchief

Ruime zege Jong NAC

Ruime zege Jong NAC

09/04/2019

Jong NAC heeft maandagavond flink uitgehaald op bezoek bij Jong Cambuur. De ploeg van Frank van Kempen won met maar liefst 0-7 in Leeuwarden. Paolo Fernandes (3), Skender Loshi (2), Julian Broeren en Mo Amissi zorgden voor de doelpunten.

Jong NAC begon met een jonge ploeg aan het duel in het noorden van het land. De volgende elf namen stonden aan de aftrap van het duel in Leeuwarden: Niemczycki, Stenzler, Neelen, Van Nielen, Van Beijnen, Kozuh, Reuvers, Broeren, Fernandes, Loshi en Amissi.

Na een kwartier spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. Fernandes werd weggestuurd op rechts en gaf Amissi een opgelegde mogelijkheid, die de O19-speler prima benutte: 0-1. Die stand bleef staan tot de rust, maar daarna was het hek van de dam. Vlak na rust schoof Fernandes de 0-2 binnen en niet veel later schoot Loshi raak na een voorzet vanaf links. Door treffers van Broeren, een heerlijke knal van Fernandes, Loshi en opnieuw Fernandes eindigde het duel in het Cambuur Stadion in een 0-7 overwinning voor de geel-zwarten.

Volgende week komt Jong Heerenveen op bezoek in Breda. Het duel tussen de beloften van beide clubs wordt gespeeld op maandag 15 april en begint om 18:30 uur op Sportpark Heksenwiel.
 
Wij komen uit in de: