bezig met laden...

Nieuwsarchief

Nipte nederlaag Jong NAC

Nipte nederlaag Jong NAC

16/04/2019

Jong NAC is er maandagavond niet in geslaagd de goede reeks voort te zetten. De ploeg van Frank van Kempen ging op eigen veld onderuit tegen Jong Heerenveen: 0-1. 

Met onder andere Paolo Fernandes en Sullay Kaikai als afgevaardigden van het eerste elftal in de ploeg, begon Jong NAC aan het duel tegen de Friezen. Bij de bezoekers stonden onder andere Sherel Floranus en Rodney Kongolo in de basis op Sportpark Heksenwiel. De beginfase was meer in het voordeel van Heerenveen, mede omdat NAC slordig was aan de bal. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet. De grootste kans van de eerste helft was voor de thuisploeg in de vorm van Kaikai, maar de buitenspeler zag zijn schot na een goede solo op de paal eindigen.

Na rust ging NAC meer aandringen en speelde het grootste gedeelte van de wedstrijd zich af op de helft van de bezoekers. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel echter aan de andere kant. Een voorzet vanaf rechts wordt terug voor het doel gebracht en ingetikt door Westra. Mede met de inbreng van aanvaller Mo Amissi gaat NAC daarna nog wel op zoek naar de 1-1, maar de gecreëerde kansen zijn niet besteed aan de voorwaartsen van de Parel van het Zuiden. Daardoor eindigt het duel in 0-1.

Voor de beloften en reserves van NAC resteren nog twee duels in de competitie: op maandag 6 mei in en tegen Helmond en een week later thuis tegen De Graafschap. 
 
Wij komen uit in de: