bezig met laden...

Nieuwsarchief

Van Boekel, Lindhout fluiten duels NAC

Van Boekel, Lindhout fluiten duels NAC

16/04/2019

De uitwedstrijd van NAC tegen Fortuna Sittard staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. De leidsman fluit om 14:30 uur voor het begin van de wedstrijd in het Fortuna Sittard Stadion. 

Van Boekel wordt tijdens het duel bijgestaan door de assistenten Johan Balder en Peter Janson. De vierde official van dienst is Luca Cantineau. Vanuit Zeist wordt het kwartet bijgestaan door Serdar Gözübüyük als VAR en Steven van der Vrande als assistent-VAR.

Voor NAC-supporters die de ploeg willen steunen in Sittard zijn nog kaarten beschikbaar voor de buscombi. Deze kaarten zijn verkrijgbaar via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Lindhout leidt NAC - Feyenoord
De KNVB heeft ook de arbiter voor het thuisduel tegen Feyenoord bekend gemaakt. De wedstrijd woensdag 24 april staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. Hij fluit om 20:45 uur voor de aftrap in het Rat Verlegh Stadion.

Lindhout wordt tijdens het duel bijgestaan door de assistenten Richard Polman en Cristian Dobre. De vierde official van dienst is Sander van der Eijk. Het kwartet in Breda wordt vanuit Zeist bijgestaan door de VAR van dienst, Danny Makkelie, en zijn assistent Marco Ribbink.
 
Wij komen uit in de: