bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC Jeugd: O17 & O14 boeken mooie zeges

NAC Jeugd: O17 & O14 boeken mooie zeges

17/04/2019

Drie elftallen van de NAC Jeugdopleiding kwamen dinsdag in actie, waarvan er twee een competitiewedstrijd speelden. We zetten de uitslagen van de ploegen weer even op een rijtje.

NAC O19 - High School Japan  0-4
De Onder-19 speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen High School Japan, dat op trainingskamp is in Nederland. Eerder versloeg de ploeg al FC Utrecht (7-2) en Ajax (2-0) en de Japanners waren ook een maatje te groot voor NAC. Het eindigde uiteindelijk in 0-4 op Sportpark Heksenwiel.

Excelsior O17 - NAC O17  0-1
NAC Onder-17 lijkt de goede vorm te pakken te hebben. Directe concurrent Excelsior werd in Rotterdam opzij gezet dankzij een treffer van Tika de Jonge. De defensie van de Bredanaars deed daarna zijn werk, want keeper Bart Verbruggen hield zijn doel schoon.

Door de zege gaat de ploeg op doelsaldo over Excelsior heen en bezet het momenteel de zesde plaats, die recht geeft op promotie naar de eredivisie. Een andere concurrent, Sparta, heeft echter nog wel een wedstrijd minder gespeeld en staat één punt achter. 

Ajax O14 - NAC O14  1-2
Ook NAC Onder-14 heeft de smaak te pakken. Nadat de ploeg twee weken terug tegen ADO Den Haag het eerste punt van de tweede competitiehelft pakte, werd dinsdag de eerste driepunter geboekt en op indrukwekkende wijze. Op De Toekomst was de ploeg met 1-2 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Ajax. 
 
Wij komen uit in de: