bezig met laden...

Nieuwsarchief

Perfetti Van Melle en NAC ook volgend seizoen partners

Perfetti Van Melle en NAC ook volgend seizoen partners

19/04/2019

Perfetti Van Melle en NAC Breda hebben wederom gekozen voor een verlenging van het partnership. De samenwerking van de Parel van het Zuiden met de overburen gaat al bijna twee decennia terug. Vrijdagochtend zetten beide partijen een handtekening onder een eenjarige contractverlenging.  
Perfetti Van Melle Benelux, bekend van merken als Mentos, Fruittella en Chupa Chups, bevindt zich tegenover het Rat Verlegh Stadion, waardoor beide partijen zich buren mogen noemen. De snoepgoedfabrikant begon ooit klein in het Zeeuwse Breskens en is inmiddels onderdeel van het wereldwijde zoetwarenconcern Perfetti Van Melle Group dat actief is in meer dan 150 landen, met ruim 17.000 medewerkers en 30 productielocaties.

Het familiebedrijf neemt naast ondernemen ook de maatschappelijke betrokkenheid serieus. Deze vrijdag organiseerde het bedrijf het evenement ‘Good Friday, do something sweet’ in onder andere het Rat Verlegh Stadion. Speciaal voor deze eerste editie sloot het de kantoren en fabrieken in vestigingsplaatsen Breda, Weert, Andelst en Sittard om met alle medewerkers 270 kinderen, maar ook ouderen en mensen die wat extra zorg en aandacht kunnen gebruiken een onvergetelijke dag te bezorgen. Perfetti Van Melle laat op die manier zien betrokken te zijn bij de (Bredase) gemeenschap, iets wat het bedrijf hoog in het vaandel heeft staan.

Luuc Eisenga (NAC Breda): “De samenwerking tussen NAC en Perfetti Van Melle gaat al ver terug en wij zijn blij dat we er nog een seizoen aan vast kunnen knopen. We zijn als NAC zijnde trots op hetgeen we met elkaar op hebben gebouwd de afgelopen jaren. Het is mooi om te zien dat zo’n groot internationaal bedrijf zich aan ons verbindt en ook in mindere tijden de club trouw is. Dat doet ons goed en sterkt ons richting de toekomst. Daarnaast vinden we in hen een mooie partner als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid. We gaan kijken hoe we ook komend jaar met elkaar een steentje bij kunnen dragen aan de stad, zoals vandaag tijdens Good Friday 270 Bredase kinderen blij zijn gemaakt. Een mooi initiatief, dat zeker naar meer smaakt.”

Harold Haerkens (Perfetti Van Melle): “Het is mooi dat we tijdens ons “Do something sweet” event gebruik kunnen maken van de faciliteiten van het Rat Verlegh stadion. Zo zie je dat goede buren elkaar altijd een handje helpen.  We verlengen dan ook graag onze samenwerking.”
 
Wij komen uit in de: