bezig met laden...

Nieuwsarchief

Reacties na afloop van NAC - PEC Zwolle

Reacties na afloop van NAC - PEC Zwolle

15/05/2019

NAC speelde woensdagavond, in een wedstrijd waar niets meer op het spel stond, in eigen huis met 0-0 gelijk tegen PEC. Na afloop stonden enkele spelers en de trainer de pers te woord. 

Yassine Azzagari: "Dat ik vandaag mijn debuut heb mogen maken in het eerste elftal is natuurlijk ontzettend mooi. Vorig jaar voetbalde ik nog bij de amateurs, dus dit is wel een mijlpaal voor mij. Dit seizoen ben ik van NAC O19 langzaam doorgegroeid naar het eerste elftal. Op het moment dat ik mocht gaan warmlopen was ik echt zenuwachtig maar toen ik er in kwam was de volle focus op de wedstrijd en waren de zenuwen snel voorbij. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Een prima eerste stap. Het is nu aan mij om keihard te blijven werken, dit smaakt naar meer. Hier doe ik het voor."

Ruud Brood: "Voor ons was het een andere voorbereiding na de degradatie. We hebben wel gekozen voor dezelfde mensen, om ons toch goed voor te bereiden. PEC Zwolle is goed aan de bal. De eerste helft krijgen we een kans, die glijd dan weg. In de tweede helft hadden we wat meer moeite. We hadden minder controle. We wilden wel maar hadden moeite om er terug uit te komen. We kwamen er niet meer vanaf. Het is niet eenvoudig in deze omstandigheden, dus moet ik de complimenten geven aan de jongens die wel hebben laten zien dat ze wilde winnen. Ik wil iedereen hier bedanken. De missie is niet geslaagd, maar we moeten hier toch sterk uit zien te komen."

.

 
Wij komen uit in de: