bezig met laden...

Nieuwsarchief

Reminder: 'Avondje NAC Loop' op 7 juni

Reminder: 'Avondje NAC Loop' op 7 juni

04/06/2019

Na het succes van de editie van vorig seizoen, vindt aankomende vrijdag 7 juni de tweede editie plaats van de 'Avondje NAC Loop'. Op deze avond gaan Bredase lopers weer hardlopen voor het goede doel, met het Rat Verlegh Stadion als middelpunt. 

Vorig seizoen vond de 'Avondje NAC Loop' voor de eerste keer plaats en het werd een groot succes. Ruim 750 lopers volgden routes die allemaal in en rondom de Bredase voetbaltempel waren uitgestippeld. De spelerstunnel, het veld, de grachten en Café Beatrix waren onderdeel van het parcours. In totaal werd er vorig jaar door de deelnemers maar liefst €3.272 opgehaald voor de restauratie van de Grote Kerk.

Het goede doel waar dit jaar donaties voor worden opgehaald is 'Run 4 Nathalie'. Dat zich inzet om geld in te zamelen voor onderzoek naar nieuwe behandelmethoden voor alvleesklierkanker. Ook dit seizoen gaan de parcoursen in en rondom het stadion, maar heb je keuze uit meer afstanden. Je kunt kiezen uit 1912 meter, 3,5 kilometer, 7 kilometer en 10,5 kilometer. 

Inschrijven
Je kunt je nog steeds inschrijven voor de tweede editie van de 'Avondje NAC Loop'. Dat kan op deze pagina. Zodra je je hebt ingeschreven maak je je eigen donatiepagina aan waar al jouw vrienden/familie kunnen doneren voor het goede doel. Alle donaties die op die donatiepagina's binnen komen, gaan naar Run 4 Nathalie.

Business Run
Natuurlijk is er ook voor bedrijven weer de mogelijkheid om mee te doen aan de Business Run. Gezellig met al je collega's een leuke avond beleven en het goede doel steunen? Schrijf je dan in met een businessteam, bestaande uit vier tot zes deelnemers. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. De kosten voor het inschrijven van een bedrijfsteam zijn €275 (excl. BTW), waarvan €75 direct naar het goede doel gaat! Kijk hier voor meer informatie over de Business Run.

Meer informatie over de tweede editie van de  Avondje NAC Loop  vind je hier.

 
Wij komen uit in de: