bezig met laden...

Nieuwsarchief

Azzagari tekent driejarig contract

Azzagari tekent driejarig contract

05/06/2019

NAC Breda heeft jeugdspeler Yassine Azzagari voor drie jaar vastgelegd. De 17-jarige middenvelder tekende woensdagmiddag in het Rat Verlegh Stadion zijn eerste profcontract dat hem tot medio 2022 verbindt aan de Parel van het Zuiden. Eerder dit kalenderjaar tekenden ook Jan Paul van Hecke en Sabir Agougil, eveneens uit de eigen jeugdopleiding, hun eerste contract.

Azzagari maakte vorige zomer de overstap van de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) in Vlissingen, naar Breda. De rechtspoot die bij voorkeur in de as van het veld speelt, maakte het voorbije seizoen onderdeel uit van NAC O19, actief in de Eredivisie voor A-junioren. Vorige maand, in de laatste thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, maakte Azzagari zijn officiële debuut voor het eerste elftal en daarmee het betaald voetbal.

Yassine is uiteraard trots op het ondertekenen van zijn eerste profcontract: “Iets waar ik al die tijd al van droomde is vandaag uitgekomen. Dat voelt echt nog een beetje onwerkelijk. Het is voor mij persoonlijk namelijk erg snel gegaan het afgelopen jaar. Vorig jaar speelde ik nog bij de amateurs. In de tussentijd heb ik mijn debuut in NAC 1 mogen maken en nu ook nog een contract ondertekend. Ik vind het erg mooi dat NAC mij deze kans geeft, het is nu aan mij om door te groeien en het vertrouwen terug te betalen. Daar ga ik mijn uiterste best voor doen, ik heb er zin in!”

Technisch Directeur Tom van den Abbeele: “Yassine is een energieke en onbevangen jongen met veel potentie, die in een razend tempo stappen heeft gemaakt. Wij willen hem belonen voor zijn harde werken en hem tegelijkertijd motiveren en stimuleren om nog meer uit zichzelf te halen, want wij zijn ervan overtuigd dat hij veel in zijn mars heeft. We kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan en hopen dat we veel plezier aan hem gaan beleven, iets wat Yassine binnen en buiten de lijnen sowieso al uitstraalt. Laten we dat met elkaar vasthouden.”

.
 
Wij komen uit in de: