bezig met laden...

Nieuwsarchief

25 leerlingen ontvangen certificaat Playing for Success

25 leerlingen ontvangen certificaat Playing for Success

06/06/2019

Deze week hebben 25 leerlingen van 17 verschillende basisscholen uit de regio Breda, Etten-leur en Oosterhout hun welverdiende Playing for Success certificaat ondertekend. De afgelopen weken hebben zij in het Rat Verlegh Stadion heel hard en enthousiast gewerkt aan hun zelfvertrouwen, welbevinden en motivatie. Algemeen Directeur Luuc Eisenga was aandachtig toeschouwer bij de afsluitende bijeenkomst en tekende de certificaten samen met de deelnemers.

Playing for Success ontwikkelt en verzorgt trajecten die bijdragen aan de sociale cognitieve ontwikkeling van leerlingen die moeite hebben om via het reguliere onderwijs hun weg te vinden. Hierbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de WoW-omgeving en de aantrekkingskracht van NAC Breda. Het project wordt georganiseerd in samenwerking met het Regionaal Samenwerkingsverband Breda e.o. Dit samenwerkingsverband maakt zich hard voor passend onderwijs voor ieder kind.

De deelnemers van het laatste traject van Playing for Succes van dit seizoen staan allemaal voor een overgang naar het middelbaar onderwijs. Dit is een grote stap voor veel leerlingen. De deelnemers uit groep 8 hebben daarom bij Playing for Success in de NACademy en binnen de muren van het Rat Verlegh Stadion allerlei opdrachten uit te voeren die helpen om de overstap naar het voortgezet onderwijs gemakkelijker te maken.

De deelnemers mogen trots zijn op wat ze bereikt hebben de afgelopen weken. Wij willen iedereen dan ook van harte feliciteren met deze mooi prestatie!

 
Wij komen uit in de: