bezig met laden...

Nieuwsarchief

Staf jeugdopleiding ’19-‘20 ingevuld

Staf jeugdopleiding ’19-‘20 ingevuld

13/06/2019

De functies van alle hoofdtrainers van de NAC Jeugdopleiding voor volgend seizoen zijn inmiddels ingevuld. Ten opzichte van het afgelopen seizoen vinden vier wijzigingen plaats. Zo schuiven twee trainers door en krijgen NAC O11 en NAC O12 een ‘nieuw’ gezicht voor de groep. Michael Dingsdag, trainer van NAC O19 sinds de aanstelling van Willem Weijs als assistent-trainer van het eerste elftal, blijft aan op die positie.

Jordi Dekker (trainer van NAC O13 en tevens medecoördinator van de Jeugdopleiding) en Rogier Molhoek (NAC O17) hebben komend seizoen hetzelfde team onder hun hoede. De contracten met diverse performance trainers liepen nog door en/of zijn verlengd, waardoor ook op die posities sprake is van continuïteit.

De jongens van NAC O11 krijgen komend seizoen een nieuwe hoofdtrainer. Sander Wirix, tot nu toe assistent-trainer van de onder 15, wisselt van team en pakt het stokje over van Niels Hardeveld die verhuist naar Delft en daar een nieuwe baan heeft gevonden. Het zelfde geldt voor NAC O12, waarvan huidig trainer Erik Nijssen de overstap maakt naar NAC O14. Sam Burger is aangesteld als nieuwe trainer van O12. Hij liep in een eerder stadium al stage bij de club en keert nu dus terug in de vorm van hoofdtrainer. Jasper Somsen, sinds 2016 trainer van NAC O14, schuift definitief door en gaat leiding geven aan NAC O15. Zoals aangegeven maakt Michael Dingsdag definitief de overstap naar NAC O19.

Een overzicht:

NAC O11             Sander Wirix

NAC O12             Sam Burger

NAC O13             Jordi Dekker

NAC O14             Erik Nijssen

NAC O15             Jasper Somsen

NAC O17             Rogier Molhoek

NAC O19             Michael Dingsdag


Hoofd Jeugdopleiding Eric Hellemons. “We zijn blij dat we bepaalde verschuivingen intern op hebben kunnen lossen, zodat de kern van ons team ook komend seizoen hetzelfde blijft. Binnen deze groep is het duidelijk wat we aan elkaar hebben en waar we met de jeugdopleiding naartoe willen, dat werkt gewoon heel prettig en heeft ook het afgelopen seizoen weer voor successen gezorgd. Sam is een nieuw gezicht en ons tegelijkertijd niet helemaal vreemd, ik heb alle vertrouwen dat ook hij past bij onze filosofie en met de Onder 12 het gewenste niveau weet te halen. Tot slot wil ik alle vrijwilligers en kader bedanken voor het afgelopen seizoen en in het bijzonder Niels Hardeveld voor zijn inspanningen en bijdrage aan de jeugdopleiding.”
 
Wij komen uit in de: