bezig met laden...

Nieuwsarchief

Vrije verkoop seizoenkaarten van start

Vrije verkoop seizoenkaarten van start

13/06/2019

Donderdagochtend gaat de vrije verkoop van seizoenkaarten van start. Vanaf 9:00 uur kunnen supporters, die vorig seizoen nog geen seizoenkaart hadden, een seizoenkaart bestellen. 

De afgelopen weken konden seizoenkaarthouders van vorig seizoen hun jaarkaart verlengen voor het seizoen 2019/2020. Dat werd massaal gedaan, want bijna 9.200 supporters lieten weten dat hun liefde blijft bestaan en dat ze er volgend jaar weer bij zijn. Daarmee ligt NAC ver voor op de verkoop van SCC's ten opzichte van de voorgaande jaren in de Eerste Divisie. 

Vanaf vandaag kunnen dus nieuwe seizoenkaarthouders hun slag slaan. Omdat de reserveringen van niet verlengde seizoenkaart zijn vervallen, zijn op alle vakken plaatsen vrij gekomen. Op de populaire vakken, de middelste vakken van de Ere- en Hoofdtribune, is de spoeling zoals gebruikelijk het dunst. 

Alle informatie die je nodig hebt over het bestellen van een seizoenkaart vind je op NACseizoenkaart.nl/aanvragen, inclusief een stappenplan voor het bestellen van een seizoenkaart.

Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: