bezig met laden...

Nieuwsarchief

Klomp en Snepvangers op huurbasis naar Helmond Sport

Klomp en Snepvangers op huurbasis naar Helmond Sport

20/06/2019

Daan Klomp en Diego Snepvangers komen volgend seizoen uit voor Helmond Sport. Beide spelers worden verhuurd in het kader van de samenwerking tussen NAC Breda en de club uit Helmond. Snepvangers was het afgelopen seizoen al actief in Oost-Brabant, Klomp bewandelt nu dezelfde weg.

Beide spelers komen uit de eigen jeugdopleiding. Klomp tekende in de zomer van 2017 zijn profcontract bij de Parel van het Zuiden. De 20-jarige verdediger werd vervolgens verhuurd aan FC Oss, maar kwam wegens een blessure niet aan spelen toe, waarop NAC hem in de winter terughaalde naar Breda. Het afgelopen seizoen maakte hij deel uit het van het eerste elftal en maakte hij in de verloren bekerwedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn debuut. Daarna kwam de geboren Zeeuw nog negen Eredivisieduels in actie voor de Parel van het Zuiden.

Snepvangers zette vorige zomer zijn handtekening onder een verbintenis van twee jaar in Breda. De 21-jarige aanvaller maakte echter al in de november van 2016 zijn debuut voor het eerste elftal en in seizoen 2017-2018 maakte hij zijn eerste minuten op Eredivisieniveau. Het afgelopen seizoen werd de linkspoot al verhuurd aan Helmond en kwam hij 33 wedstrijden in actie. Daarin vond hij drie keer het net en gaf hij twee assists.
 
Wij komen uit in de: