bezig met laden...

Nieuwsarchief

Update: NAC Breda Senior Cup afgelast

Update: NAC Breda Senior Cup afgelast

25/06/2019

Helaas is de NAC Breda Senior Cup van woensdag 26 juni afgelast. Met de warme temperaturen van deze dagen was het niet verantwoord om met zestigplussers te gaan voetballen. Het sportieve gedeelte gaat daarom niet door, maar om het seizoen toch goed af te sluiten wordt de barbecue wel georganiseerd. Zo is er toch een gezellige afsluiting van het seizoen 2018/2019. Op woensdag 4 september gaat het seizoen 2019/2020 weer van start!

Op woensdag 26 juni 2019 wordt ter afsluiting van het Walking Football seizoen de NAC Breda Senior Cup georganiseerd. Het toernooi wordt dit jaar georganiseerd bij V.V. Baronie in Breda. Niet alleen teams van NAC Breda nemen hieraan deel, ook voetballende zestigplussers van ADO Den Haag, RKC Waalwijk, FC Utrecht, Feyenoord, Club Brugge en KRC Genk betreden het veld. Naast het voetballen staat ook gezelligheid centraal tijdens het toernooi.

NAC Oldstars

Sinds 2016 wordt in Breda en omstreken elke woensdagochtend Walking Football gespeeld. Walking Football is speciaal voor zestigplussers en wordt inmiddels al gespeeld bij acht verenigingen: WDS’19, V.V. Baronie. PCP, RKSV Groen-Wit (Breda), RKVV DIA (Teteringen), TSC (Oosterhout), V.V. Internos (Etten-Leur) en Right’Oh (Geertruidenberg). Walking Football is een aangepaste variant van voetbal waarbij niet gerend mag worden, fysiek contact verboden is en de ballen niet boven heuphoogte mogen worden gespeeld. Naast de Walking Football-trainingen staan ook verschillende sociale activiteiten op het programma. Het draait immers niet alleen om voetbal, maar ook om het sociale contact met je teamgenoten. Het seizoen wordt altijd traditioneel afgesloten met de NAC Breda Senior Cup.

NAC Breda Senior Cup

Elk jaar wordt het afsluitende toernooi in samenwerking met één van de aangesloten verenigingen georganiseerd. Dit jaar is de samenwerking met V.V. Baronie uit Breda. In totaal nemen maar liefst twintig teams, uit buiten-en binnenland, deel aan het toernooi. Iedereen die de OldStars wil komen aanmoedigen is uiteraard van harte welkom. De teams verzamelen om 12:00 uur en de wedstrijden worden afgetrapt om 13:00 uur. Om 16:30 zit het sportieve gedeelte erop en wordt de dag afgesloten met een gezellige BBQ voor alle deelnemers.

Volgend seizoen Walking Football

Na de zomer start weer een nieuw seizoen NAC OldStars. Zestigplussers die graag in beweging zijn en dit willen combineren met gezellige sociale activiteiten, kunnen zich al aanmelden voor september. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.nac.nl/oldstars.
 
Wij komen uit in de: