bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC Talent Academy een feit

NAC Talent Academy een feit

24/06/2019

Woensdagmiddag werd in het bijzijn van Nemanja Gudelj, product uit de jeugdopleiding, de ‘NAC Talent Academy’ officieel geopend op het sportcomplex van BSV Boeimeer. De afgelopen maanden is hard gewerkt in samenwerking met Samen voor NAC aan het plaatsen en inrichten van Portakabins waardoor de jeugdopleiding voortaan gebruik kan maken van de beste faciliteiten.

Onlangs werd bekend dat de gehele jeugdopleiding met ingang van seizoen 2019/2020 actief is op Sportpark Heksenwiel. Daarmee is de doelstelling om alle jeugdspelers te verenigen op één locatie behaald. Voorheen was het jeugdig talent van de Parel van het Zuiden namelijk verdeeld over twee complexen: Sportpark Heksenwiel van BSV Boeimeer en Sportpark Paradijs van WDS’19. Sportpark Heksenwiel is de afgelopen maanden, mede dankzij de grote inspanningen van Stichting Samen voor NAC, geoptimaliseerd met zogenaamde Portakabins. Dit zijn verplaatsbare en volledig uitgeruste gebouwen, waar in dit geval een krachthonk, medische ruimte, videoruimte, bestuurskamer, kantoor en trainerskamer onder zijn gebracht. Met de units zet de Jeugdopleiding weer een grote stap voorwaarts en is de eenheid terug van weggeweest en wel onder de naam ‘NAC Talent Academy’.

NAC bedankt ook via deze weg Samen voor NAC, sponsoren en andere betrokkenen die ons hebben geholpen bij de totstandkoming van de NAC Talent Academy.

Hoofd Jeugdopleiding Eric Hellemons is uiteraard trots met het realiseren van deze doelstelling, die drie jaar geleden werd neergezet. Hieronder zijn reactie. 

 
Wij komen uit in de: