bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC Breda 2019/2020: NIEUWE SHIRTS!

NAC Breda 2019/2020: NIEUWE SHIRTS!

28/06/2019

Zaterdag start NAC Breda aan de voorbereiding en speelt het haar eerste oefenwedstrijd tegen de Zundertse Selectie. De Parel van het Zuiden stoomt zich dus langzaam klaar voor seizoen 2019/2020 en daar horen uiteraard nieuwe strijdtenues bij. Vrijdagmiddag zijn de nieuwe tricots wereldkundig gemaakt.

Om tot een mooi eindresultaat te komen, passend bij de club, heeft NAC ook dit seizoen weer gekozen om het tenue te laten ontwerpen door supporter Stef Goedhart en heeft het daarnaast de verschillende supportersgeledingen betrokken bij het proces. Uiteraard zijn ze geproduceerd door het Italiaanse LEGEA, kledingpartner van de club.

Onderstaand het eindresultaat.

NAC hoopt natuurlijk zo veel mogelijk aan te treden in het geel-zwart, maar heeft ook een tweede en een derde shirt achter de hand. Zoals in voorgaande seizoenen ook het geval was, is gekozen om met het derde shirt 'een ode te brengen aan…' Seizoen 2019/2020 is een ode aan Breda, vandaar dat het shirt, net als eind jaren zestig en midden jaren zeventig, rood met wit is. Een link naar het wapen van de stad. 

Verkoop

Seizoenkaarthouders en Club van 1912-leden kunnen de nieuwe shirts traditiegetrouw eerder bestellen met korting. Zij ontvangen hier over op korte termijn een mail. Alle andere supporters kunnen het nieuwe tenue op de Open Dag (28 juli) aanschaffen.

 
Wij komen uit in de: