bezig met laden...

Nieuwsarchief

Winnaars NAC Street League verzilveren prijzen

Winnaars NAC Street League verzilveren prijzen

04/07/2019

Het is al weer even geleden dat de finaledag van de NAC Street Leagues plaats vond op het Chasséveld. De finaledag vormde de sportieve afsluiting van het seizoen 2018/2019 waar de teams het voor de laatste keer tegen elkaar opnamen. Uiteraard werden aan het einde van de dag de prijzen verdeeld, waaronder een schoolreisje voor de winnaar en speciale NAC-dagen voor de meest sportieve school. De afgelopen periode hebben de scholen deze prijzen allemaal mogen verzilveren, het werden geslaagde dagen voor de verdiende winnaars!  

Prijzen NAC Street League

Tijdens seizoen 2018/2019 is volop gestreden door deelnemende basisscholen en middelbare scholen om de titel van de NAC Street League. Naast onderlinge wedstrijden, hebben de scholen ook punten verdiend door maatschappelijke activiteiten te ondernemen, zoals een inzamelingsactie voor de Voedselbank. Basisschool Het Noorderlicht mocht zich aan het einde van de streep de winnaar noemen van de NAC Junior Street League en middelbare school het OLV van de NAC Street League. Het Noorderlicht verdiende hiermee een schoolreisje naar Toverland, waar het OLV met het hele leerjaar ging bowlen en lasergamen bij Vier Hoog Breda.

Naast schoolreisjes waren ook speciale NAC-dagen te winnen. Hiervoor kwamen de teams in aanmerking die gedurende het seizoen de meeste bonuspunten hadden verzameld. Bonuspunten werden bijvoorbeeld verdiend door het schrijven van wedstrijdverslagen, sportief en respectvol gedrag te tonen of een spandoek te maken. Bij de NAC Junior Street League won de Driezwing deze prijs en bij de NAC Street League was deze prijs voor het ISK. Beide teams mochten een dag naar het Rat Verlegh Stadion, waar zij een rondleiding kregen, allerlei spellen mochten doen in de NACADEMY en waar ze zich uiteraard buiten nog uitleefden tijdens verschillende voetbalactiviteiten.

Seizoen 2019/2020

Nu de prijzen van het seizoen 2018/2019 allemaal verzilverd zijn, kan officieel uitgekeken worden naar het seizoen 2019/2020. Vanaf oktober gaan er weer verschillende basisscholen en middelbare scholen met elkaar de (sportieve) strijd aan in de NAC Street Leagues. Er kan in ieder geval teruggekeken worden op een geslaagd seizoen 2018/2019!
 
Wij komen uit in de: