bezig met laden...

Nieuwsarchief

Schipper Accountants blijft hoofdsponsor van de jeugd!

Schipper Accountants blijft hoofdsponsor van de jeugd!

05/07/2019

Schipper Accountants verlengt het hoofdsponsorschap van de jeugdopleiding van NAC Breda. Het bedrijf stapte op 1 oktober 2017 aan boord bij de Parel van het Zuiden en heeft besloten het hoofdsponsorschap van de jonge Parels nog eens twee seizoenen voort te zetten. Daarnaast blijven zij ook betrokken bij Teamplay@NAC. Maron Gosens zette donderdagmiddag namens Schipper Accountants in de gloednieuwe NAC Talent Academy zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis. 

Schipper Accountants BV adviseert ondernemers vanuit een full-service aanpak. Schipper Accountants bouwt samen met klanten aan een duurzame relatie en een succesvolle toekomst. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Zuidwest-Nederland. Na de zomer opent Schipper Accountants een nieuwe vestiging op een steenworp afstand van het Rat Verlegh Stadion. Aan de Rat Verleghstraat betrekken de medewerkers een gebouw waar de huidige vestingen in Made, Zundert en Rijen worden samengevoegd.

Maron Gosens, partner en adviseur bij Schipper Accountants, kijkt uit naar de verlengde samenwerking: “Talenten inzetten om beter te worden is cruciaal. Dat geldt voor voetbaltalenten bij NAC Breda, maar ook voor klanten en medewerkers van Schipper Accountants. Met veel enthousiasme verbinden we ons langer aan het talent en de talentontwikkeling van NAC Breda, een samenwerking waar we erg trots op zijn.”

Hoofd Jeugdopleidingen Eric Hellemons: “Het gaat goed met onze jeugdopleiding. De professionaliseringsslag duurt voort. Neem bijvoorbeeld de onlangs geopende NAC Talent Academy en de doorstroom van jeugdspelers naar het eerste elftal op steeds frequentere basis. Om deze lijn door te trekken en op koers te blijven hebben we iedereen hartstikke hard nodig. Spelers, staf, het kader, ouders, vrijwilligers, supporters, maar ook onze sponsoren. Onze hoofdsponsor Schipper Accountants is dus een erg belangrijke schakel voor ons. Ik ben dan ook blij dat zij de komende twee seizoenen de jeugdopleiding blijven steunen.”

 
Wij komen uit in de: