bezig met laden...

Nieuwsarchief

Nouwens Transport Breda BV nieuwe broeksponsor

Nouwens Transport Breda BV nieuwe broeksponsor

05/07/2019

Nouwens Transport is de nieuwe broeksponsor van NAC Breda. Het Bredase bedrijf is inmiddels een gevestigde naam als het aankomt op transport binnen en buiten Nederland, maar ook als trouwe sponsor in het Rat Verlegh Stadion. Naast het reguliere sponsorschap, de NOAD-box is ook komend seizoen gevuld en van de partij, heeft eigenaar Dennis Nouwens er nu voor gekozen de club nog eens extra te steunen door broeksponsor te worden. Een vrachtwagen van het bedrijf kwam de nieuwe broekjes vandaag zelf afleveren voor een speciale gelegenheid.  

Nouwens Transport verzorgt al sinds 1997 hoogwaardig vervoer van farmaceutische producten, elektronica en andere hoogwaardige goederen. In heel Europa verzorgt het bedrijf end-to-end transport met een modern wagenpark, van combo tot trailer. Het bedrijf, dat door eigenaar Nouwens ooit begonnen is met één bestelbus, telt inmiddels honderd veertig medewerkers en heeft zo’n negentig wagens rondrijden. De thuisbasis van Nouwens Transport is nu nog gevestigd op bedrijventerrein Heilaar, maar binnenkort staat een verhuizing naar een gloednieuwe en grotere vestiging aan de Noordelijke Rondweg op de planning.

Algemeen Directeur Luuc Eisenga: “Kort na de degradatie was het voor iedereen met een NAC-hart duidelijk dat het een van de voornaamste taken was voor Tom en mij om een nieuwe start te maken. Dat betekent: breken met het oude en bouwen aan iets nieuws. De prioriteit was het samenstellen van een nieuwe en herkenbare selectie, maar er komt veel meer bij kijken. Het vertrouwen terug zien te winnen van supporters en sponsoren, stond bijvoorbeeld ook bovenaan het lijstje. De steun is namelijk helemaal niet zo vanzelfsprekend, daar moeten wij ons best voor doen. Dat een toonaangevende sponsor als Nouwens Transport besluit achter de club te blijven staan en er zelfs nog een schepje bovenop doet, betekent dat we door kunnen pakken.”

Directeur Dennis Nouwens: “Het chagrijn van vorig seizoen en het verdriet van de degradatie is inmiddels verwerkt en met de aanstelling van de nieuwe directie is de club weer in rustig vaarwater. Je merkt dat in Breda de positiviteit weer terugkeert en dat is een van de redenen dat is besloten om het sponsorcontract te verlengen en uit te breiden. De liefde voor de club overwint ook dit keer weer en zal nooit verloren gaan.”

 
Wij komen uit in de: