bezig met laden...

Nieuwsarchief

Matchday: FC Dordrecht - NAC

Matchday: FC Dordrecht - NAC

09/08/2019

Matchday! Het seizoen 2019/2020 gaat nu echt beginnen voor NAC Breda. De ploeg van Ruud Brood reist vanavond af naar Dordrecht om het op te nemen tegen de FC aldaar. In het Riwal Hoogwerkers Stadion wordt om 20:00 uur. Hieronder lees je alle informatie over dit duel én volg je alle ontwikkelingen tot de aftrap op de voet.

Vol uitvak
Aan steun in Dordrecht geen gebrek voor NAC. De ploeg weet zich gesteund door een volgepakt uitvak met 400 NAC'ers. Alle kaarten voor het duel gingen in rap tempo over de toonbank. 

Voorbeschouwing FC Dordrecht - NAC
Donderdag blikten trainer Ruud Brood en middenvelder Arno Verschueren vooruit op het duel van vrijdag tegen FC Dordrecht. Bekijk hier de interviews terug. Volg NAC live
Ben je vanavond niet in het stadion, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Via onderstaande liveblog blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Het duel wordt helaas niet live uitgezonden, de hoogtepunten komen voorbij in het schakelkanaal van FOX Sports. Natuurlijk kun je ook live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

.
 
Wij komen uit in de: