bezig met laden...

Nieuwsarchief

Reacties na afloop van FC Dordrecht - NAC

Reacties na afloop van FC Dordrecht - NAC

09/08/2019

NAC won vrijdagavond met 0-2 van FC Dordrecht. Na afloop stonden een aantal spelers en de trainer de pers te woord. Hieronder een greep uit hun reacties.

Arno Verschueren
"Ik denk dat we tevreden kunnen zijn. Het is altijd even afwachten hoe je het seizoen begint, maar ik denk dat we redelijk gespeeld hebben. We hebben veel getraind op vrije trappen en hebben veel spelers met een goede trap. Daaruit valt de goal ook, dus dat is lekker. De tweede helft ging het iets moeizamer, maar we gaan toch met een goed gevoel en lekker met 3 punten naar huis."

Ruud Brood
"Ik was bij vlagen tevreden, maar soms was het nog te onrustig. De tweede helft was er een fase waarin we te ver terugzakte. Als team moeten we snelheid maken, dat zie je bij de tweede goal. Een goeie actie van Luka Ilic, die heeft de kwaliteit ervoor. De eerste wedstrijd geeft zeker vertrouwen voor het vervolg van de competitie."

Nick Olij
"We houden de nul en scoren zelf twee keer, dan kan je zeker tevreden zijn. Ook als je ziet hoe we knokken voor elkaar, dat is misschien wel wat de supporters gemist hebben afgelopen seizoen. Ik denk dat ze daarom zo uitbundig zijn. We waren net na rust even niet scherp, dat is even slordig. Dan moeten we iets scherper zijn, maar we hebben hem over de streep getrokken. Voor mij als keeper is de 0 houden het belangrijkst. Als we winnen en de 0 houden heb ik een heerlijke avond."

 
Wij komen uit in de: