bezig met laden...

Nieuwsarchief

Jong NAC wint eerste duel van het seizoen

Jong NAC wint eerste duel van het seizoen

13/08/2019

Jong NAC is het nieuwe seizoen begonnen met een overwinning. Op Sportpark Heksenwiel werd Jong Roda JC met 1-0 verslagen. De enige treffer van het duel was een benutte strafschop van Skender Loshi na ruim een uur spelen.

De beloften en reserves van NAC traden aan met de volgende elf spelers: Custers, Den Heijer, Van Hecke, Van der Avert, Carolina, Azzagari, Van der Gaag, Bozkurt, Kuyper, van Hooijdonk en Loshi. 

Een eerste helft zonder al teveel hoogtepunten kreeg vlak voor rust een andere wending, toen Dico Jap Tjong van de bezoekende ploeg een rode kaart kreeg na een harde charge op Van der Gaag. Diezelfde Van der Gaag was direct daarna het dichtst bij een treffer, maar zijn pegel spatte uiteen op de lat.

Na rust had de thuisploeg het lastig om de overtalsituatie om te zetten in een treffer, maar daarvoor kreeg het na ruim een uur spelen een uitgelezen kans. Invaller en nieuwkomer Javier Noblejas werd gevloerd in de hoek van de zestien en scheidsrechter Martens wees naar de stip. Loshi benutte het buitenkansje en schoot zijn ploeg op voorsprong: 1-0. Bij die ene treffer zou het ook blijven.

Over twee weken (26 augustus, 18:30 uur) komt Jong NAC opnieuw in actie. Dan speelt de ploeg een uitwedstrijd tegen Jong FCDordrecht. 
 
Wij komen uit in de: