bezig met laden...

Nieuwsarchief

Update: laatste kaarten FC Volendam - NAC

Update: laatste kaarten FC Volendam - NAC

14/08/2019

De afgelopen dagen gingen de kaarten voor de wedstrijd FC Volendam - NAC als warme broodjes over de toonbank. In totaal kunnen er 1.400 NAC'ers afreizen naar de wedstrijd. Woensdag leek dat aantal al bereikt, maar door een fout in het ticketingsysteem stonden er nog kaarten in reservering die verkocht kunnen worden. Deze kaarten, 362 in totaal, gaan om 16:30 uur in de verkoop.

Hoewel al snel 'Uitverkocht' kwamen te staan op de ticketsite, zijn er nog kaarten voor mensen die kort na 12:00 uur al niet meer konden bestellen. De kaarten zijn verkrijgbaar via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. 

Wedstrijd + De Dijk
De kaarten voor bezoek aan de wedstrijd én bezoek aan De Dijk in Volendam waren nog eerder uitverkocht. Daardoor hebben er mensen een ticket gekocht voor alleen de wedstrijd, terwijl ze misschien ook een bezoek wilden brengen aan De Dijk. 

Supporters die alleen een kaart 'Wedstrijd' hebben en alsnog naar De Dijk willen, en dus met de bus om 14:45 uur vertrekken, kunnen onderstaand formulier invullen. Hun kaart wordt dan omgezet naar een 'Wedstrijd + De Dijk'-kaart. Let op: de deadline om je kaart om te zetten via onderstaand formulier is tot en met maandag 19 augustus 17:00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om de kaart om te zetten.

.
 
Wij komen uit in de: