bezig met laden...

Nieuwsarchief

Matchday: NAC - Helmond Sport

Matchday: NAC - Helmond Sport

16/08/2019

Het is weer Matchday! Vanavond gaan de lampen van het Rat Verlegh Stadion voor de eerste keer dit seizoen weer aan voor het thuisduel tegen Helmond Sport. Alle belangrijke informatie voor vanavond hebben we natuurlijk weer op een rijtje gezet voor je.

Kaartverkoop
Het stadion zal vanavond goed vol zitten voor het eerste thuisduel van het seizoen 2019/2020. De B-Side en Vak G zijn al uitverkocht, terwijl voor de middelste vakken van de Eretribune (F3 t/m F7, 54kaarten) en de Hoofdtribune (B3 t/m B7, 46 kaarten) ook de laatste kaarten over de (digitale) toonbank gaan. 

Heb je nog geen kaart? Zorg dan dat je er snel bij bent! Bestel je kaart via NACtickets.nl, de Service- & Informatiedesk of vanavond vanaf 18:00 uur bij de buitenkassa. 

Voorbeschouwing
Donderdag blikten trainer Ruud Brood en aanvoerder Nacho Monsalve bij NAC TV vooruit op het treffen met Helmond Sport. De interviews met beiden kun je hier terugkijken.

.


Parkeren
Kom je vanavond met de auto naar het Rat Verlegh Stadion? Let dan op dat je hem parkeert op een plek waar dit is toegestaan, zodat je na afloop van het duel geen boete onder de ruitenwisser vindt.

Gratis parkeren kan bijvoorbeeld op P5, op de parkeerhavens langs de weg op industrieterrein Steenakker en op de parkeerplaats nabij de Praxis. 

Waar je niet langs de weg mag parkeren, is langs de straat Valveeken, De Heeze (in de groenstrook), industrieterrein Spinveld (bij geldende parkeerverboden, in de groenstrook en op of voor uitritten van bedrijven) en in de groenstroken of voor de uitrit van de ambulanedienst op Steenakker. Scorebord
Eerder werd in de notulen van de Clubraad geformuleerd dat aan het begin van het seizoen nieuwe scoreborden zouden hangen in het Rat Verlegh Stadion. Dit is echter nog niet het geval. 

Volg NAC live
Ben je vanavond niet in het stadion, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Via onderstaande liveblog blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Het duel wordt tevens live uitgezonden op FOX. Natuurlijk kun je ook live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

.
 
Wij komen uit in de: