bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop TOP Oss - NAC

Info kaartverkoop TOP Oss - NAC

09/09/2019

Vrijdag 27 september speelt NAC de uitwedstrijd tegen TOP Oss. In het Frans Heesen Stadion wordt om 20:00 uur afgetrapt. Vanaf dinsdag gaat de kaartverkoop van start voor dit duel. Alle belangrijke informatie hierover vind je hieronder.

Supporters van NAC kunnen zowel met de auto als met de bus afreizen naar Oss. In totaal zijn er 450 kaarten beschikbaar voor het uitvak in Oss, waarvan er 270 voor de autocombi worden verkocht. Deze 270 kaarten worden verkocht via NAC. De kaarten voor de buscombi worden verkocht door de NAC Supportersvereniging.

Vanaf dinsdag kunnen Uitkaart+-houders als eerste een kaart aanschaffen. Vanaf 9:00 uur hebben zij een etmaal exclusiviteit op de verkoop. Vanaf woensdag (9:00 uur) kunnen ook Club van 1912-leden hun slag slaan. Vanaf donderdag gaat de verkoop open voor reguliere seizoenkaart- en ClubCard-houders. Een autocombi-kaart voor Uitkaart+-houders kost €6,50, terwijl Club van 1912-leden en (S)CC-houders €8,50 betalen.

Supporters die een kaart voor de autocombi aanschaffen, wordt verzocht zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Vanwege beperkte parkeercapaciteit in Oss moeten er minimaal vier supporters per auto afreizen naar Oss. Personenbusjes (9+ personen) zijn niet toegestaan.

De kaartverkoop verloopt zoals altijd via NACtickets.nl of de Service- & Informatiedesk. 

Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: