bezig met laden...

Nieuwsarchief

Martens, Dieperink fluit duels NAC

Martens, Dieperink fluit duels NAC

10/09/2019

Voor NAC wacht aankomende week een druk programma met twee duels rond het aankomende weekend. Op vrijdag speelt de ploeg thuis tegen Jong FC Utrecht, terwijl de maandag erna de uitwedstrijd tegen Jong AZ op het programma staat. De KNVB heeft dinsdag de scheidsrechter bekendgemaakt voor beide duels.

Het duel van aankomende vrijdag tegen Jong FC Utrecht staat onder leiding van scheidsrechter Richard Martens. De leidsman fluit om 20:00 uur voor het begin van het duel in het Rat Verlegh Stadion. Martens wordt tijdens het duel bijgestaan door de assistenten Frans Ozinga en Stefan de Groot. De vierde official van dienst is Nick Smit. 

De wedstrijd tegen Jong AZ van aankomende maandag zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink. Ook dat duel, dat gespeeld wordt in het Yanmar Stadion in Almere, begint om 20:00 uur. Dieperink wordt tijdens de wedstrijd bijgestaan door de assistenten Thomas Krijt en Roan van Marrewijk. Wouter Wiersma is de vierde official bij dit duel.

Zowel voor de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht, als voor de uitwedstrijd tegen Jong AZ zijn nog kaarten verkrijgbaar. Ga snel naar NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk.
 
Wij komen uit in de: