bezig met laden...

Nieuwsarchief

Matchday: NAC - Jong FC Utrecht

Matchday: NAC - Jong FC Utrecht

13/09/2019

Matchday! We zijn weer terug in het Rat Verlegh Stadion voor een Avondje NAC. Vanavond neemt de ploeg van Ruud Brood het op tegen Jong FC Utrecht. Weet NAC de zure nederlaag van twee weken terug tegen FC Volendam weg te spoelen? 

We hebben alle belangrijke informatie weer even op een rijtje gezet voor je!

Kaartverkoop
Alle reguliere kaarten voor de B-Side en Vak G zijn inmiddels uitverkocht, maar houdt NACtickets.nl in de gaten, want wie weet komen er nog kaarten vrij via 'secondary ticketing'. Ook de middelste vakken op de Ere- en Hoofdtribune zijn bijna vol, maar op de buitenste vakken van beide tribune, en op Vak I, zijn nog kaarten beschikbaar!

Sla snel je slag via NACtickets.nl of de hele dag bij de Service- & Informatiedesk.

Voorbeschouwing
Op de donderdag blikten trainer Ruud Brood, Ivan Ilic en Nacho Monsalve vooruit op het treffen met Jong FC Utrecht. De interviews met de drie kun je hier bekijken.

.Parkeren
Kom je vanavond met de auto naar de wedstrijd. Let dan goed op waar je parkeert! Met borden staat aangegeven waar je wel en niet mag parkeren in de omgeving van het Rat Verlegh Stadion. Voorkom dat je een boete onder de ruitenwisser vindt als je naar huis gaat. 

Kom je met de fiets naar de wedstrijd? Zet deze dan op de daarvoor bestemde plekken in de fietsenstallingen rond het Rat Verlegh Stadion.
Volg NAC live
Ben je vanavond niet in het stadion, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Via onderstaande liveblog blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Het duel wordt helaas niet live uitgezonden op FOX. Natuurlijk kun je wel live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

.
 
Wij komen uit in de: