bezig met laden...

Nieuwsarchief

Playing for Success weer van start!

Playing for Success weer van start!

13/09/2019

De deuren van de NACADEMY zijn weer open, zodat leerlingen uit Breda en omstreken weer kunnen leren met WOW-factor! Zes groepen uit het basisonderwijs zijn begonnen aan een traject van in totaal tien weken. Het betreft vier groepen afkomstig van het speciale onderwijs en twee groepen uit het reguliere onderwijs.

Tien jaar Playing for Success

Playing for Success is een landelijk succesvol concept dat bestaat uit een gedegen samenwerking tussen educatie en sport. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door het Regionaal Samenwerkingsverband Breda e.o. en loopt al sinds 2011 in het Rat Verlegh Stadion. Landelijk draait het project al sinds 2009 en begin oktober wordt dan ook het tienjarig bestaan van Playing for Success gevierd!

Leren met een WOW-factor

Gedurende tien weken volgen deelnemers een naschools programma van één middag bij NAC Breda. Dit doen zij in de NACADEMY: een leercentrum in het Rat Verlegh Stadion met een WOW-factor. Hier kunnen leerlingen in een enthousiasmerende omgeving – de ruimtes van de NACADEMY zijn nagebootst uit echte ruimtes uit het stadion – werken aan zaken als motivatie, samenwerken en zelfvertrouwen.

Zo zijn onder andere de kleedkamer, het veld en de persruimte nagebouwd om te dienen als lesruimten. Het huidige traject loopt tot eind november, waarna in december en maart respectievelijk het tweede en derde traject van seizoen 2019/2020 starten.

Meer weten? Of interesse? Neem dan contact op met Mart van Poppel via m.vanpoppel@playingforsuccess.nl.

 
Wij komen uit in de: