bezig met laden...

Nieuwsarchief

Matchday: NAC - NEC

Matchday: NAC - NEC

04/10/2019

Matchday! De negende speelronde staat op het programma deze vrijdagavond en dat betekent het einde van de eerste periode. NAC heeft als koploper een goede kans om de eerste periode te winnen, maar dan moet er vanavond een goed resultaat worden geboekt tegen N.E.C. Volgens alle ontwikkelingen op deze Matchday in onderstaand liveblog!

Kaartverkoop: nagenoeg uitverkocht
Aan de steun van het Bredase publiek zal het niet liggen, want het Rat Verlegh Stadion zal vanavond (nagenoeg) vol zitten. Op het moment van schrijven zijn er nog iets meer dan 200 kaarten verkrijgbaar, waarvan 70 op vak B1 (Hoofdtribune). 

Wil je een van de allerlaatste nog scoren voor het duel van vanavond? Ga dan snel naar NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk!

Kans op periodetitel
Omdat NAC als koploper de laatste speelronde van de eerste periode in gaat, heeft de ploeg een goede kans om vanavond de eerste periode te winnen. Als de ploeg het in eigen hand wil houden, moet er vanavond gewonnen worden van N.E.C., maar er zijn meerdere scenario's mogelijk. 

Lees hier meer over de scenario's voor de periodetitel.

Nationale Ouderendag
Op deze vrijdag 4 oktober is het tevens Nationale Ouderendag en dat laten we bij NAC niet ongemerkt voorbij gaan. Vandaag zetten we namelijk onze NAC OldStars in het zonnetje. De 60-plussers van deze ploeg vergezellen de spelers richting het veld, voorafgaand aan de wedstrijd. Daarnaast zijn er voorafgaand aan de wedstrijd meerdere activiteiten voor de OldStars.

Lees hier meer over de acties rond Nationale Ouderendag.

Parkeren
Kom je vanavond met de auto naar de wedstrijd. Let dan goed op waar je parkeert! Met borden staat aangegeven waar je wel en niet mag parkeren in de omgeving van het Rat Verlegh Stadion. Voorkom dat je een boete onder de ruitenwisser vindt als je naar huis gaat. 

Kom je met de fiets naar de wedstrijd? Zet deze dan op de daarvoor bestemde plekken in de fietsenstallingen rond het Rat Verlegh Stadion.Volg NAC live
Ben je vanavond niet in het stadion, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Via onderstaande liveblog blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Het duel wordt live uitgezonden op het open kanaal van FOX. Natuurlijk kun je ook live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

.
 
Wij komen uit in de: