bezig met laden...

Nieuwsarchief

Nieuwe LED-schermen einde kalenderjaar

Nieuwe LED-schermen einde kalenderjaar

04/10/2019

NAC Breda heeft in RSL Group een geschikte partner gevonden voor de levering van nieuwe LED-schermen. Een van de huidige scoreborden is defect, maar dermate verouderd dat er geen vervangende materialen meer kunnen worden geleverd. De club heeft daarop besloten de huidige borden in zijn geheel te vervangen door nieuwe LED-schermen. Het is de bedoeling dat deze aan het einde van het kalenderjaar worden gemonteerd.

In overleg met de Clubraad is en wordt gekeken naar de richtlijnen omtrent hetgeen op de schermen wordt geprojecteerd. Daarbij wordt teruggegrepen op het cultuurhandvest zodat het past binnen de wedstrijdbeleving van de NAC-supporters. NAC is zich bewust dat de aandacht van de supporters niet mag worden afgeleid en de schermen maar voor een beperkt deel (c.q. 20%) kunnen worden ingezet voor reclame-uitingen. 

De afgelopen periode is een tender uitgeschreven en heeft NAC secuur gezocht naar een geschikte leverancier. Daarbij kwam het uit bij RSL Group, een Bredaas bedrijf dat al bijna drie decennia de specialist is op het gebied van beeld, geluid en licht. De schermen, die zes bij vier meter groot zijn, worden op dezelfde plaatsen gemonteerd als de huidige scoreborden. RSL Group draagt in samenwerking met EBRS (constructie en montage) en TES Installatietechniek (data en stroom) zorg voor de montage van de schermen.

De club heeft een omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente en wacht, met het ook op veiligheid, nog op goedkeuring van de constructieberekening.

 
Wij komen uit in de: