bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC wint in oefenduel van Club Brugge

NAC wint in oefenduel van Club Brugge

10/10/2019

NAC heeft donderdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Club Brugge gespeeld. De Parel van het Zuiden was daarin met 1-0 te sterk voor de huidige koploper van de Belgische competitie.

Club Brugge kon in de beginfase twee kansen noteren, maar beide keren was Olij een sta-in-de-weg. Vervolgens bleef het oefenduel meer in evenwicht. De beste kans van NAC van de eerste helft kwam na ruim een half uur spelen, maar El Allouchi volleerde over na een voorzet van Filipovic.

Na de thee kreeg NAC een serie goede kansen via onder andere Verschueren en Van Hooijdonk, maar het bleef 0-0. Tot de 68ste minuut, toen Van Hooijdonk vanaf de stip het enige doelpunt van de wedstrijd maakte, waardoor NAC een oefenzege boekte in Brugge.

Opstelling NAC: Olij, Mashart, Riera, Noblejas, Van Anholt, Verschueren, El Allouchi, Van der Gaag, Stokkers, Filipovic (89’ Schouten), Van Hooijdonk (70’ Dogan)

Opstelling Club Brugge: Horvath, Kossounou, Cools, Mata, Schrijvers, Vlietinck (75’ Van den Keybus), Rits (46’ Vormer), Sagna (79’ De Cuyper), Vossen, Diagne, Okereke
 
Wij komen uit in de: