bezig met laden...

Nieuwsarchief

Jong NAC wint ook zevende duel

Jong NAC wint ook zevende duel

05/11/2019

Jong NAC heeft maandagavond de perfecte score weten vast te houden. De ploeg van Willem Weijs won met 3-1 van Jong Excelsior en staat daarmee op de eerste plaats in groep B van de Reservecompetitie met 21 punten uit zeven duels.

De reserves en beloften van NAC startten met de volgende basiself aan het duel tegen de Rotterdammers: Custers, Den Heijer, Van Hecke, Van der Avert, Mashart, Bozkurt, Neelen, Van der Gaag, Kudimbana, Stokkers en Kuyper.

Hoewel de eerste grote kans van het duel voor de Rotterdammers was, bleken beide ploegen voor rust aan elkaar gewaagd. Verder dan enkele speldenprikken kwamen de ploegen voor rust echter niet. Na de pauze was dat wel anders. Tien minuten na de thee stuurde Van Hecke spits Stokkers weg. Die kapte zijn tegenstander uit en schoot met links goed binnen: 1-0.

Weer tien minuten later verdubbelde NAC de score via rechtsback Den Heijer. Hij hield een op een met de doelman het hoofd koel en schoof de bal binnen: 2-0. In de tussentijd had doelman Custers zijn ploeg op de been gehouden met enkele fraaie reflexen. Tien minuten voor tijd moest hij echter toch capituleren op een poging van Valpoort: 2-1. Het slotwoord was toch voor NAC, want invaller Tom Plezier kopte zijn ploeg naar 3-1.

Een ander hoogtepunt in het duel kwam in de 67ste minuut toen Joshua Bohui als invaller het veld in kwam. De snelle buitenspeler maakte zijn eerste wedstrijdminuten na lang revalideren van een blessure.

Daarmee behield Jong NAC zijn perfecte score in de competitie, zeven keer winst op een rij, en bezet het de koppositie. De volgende wedstrijd is op dinsdag 26 november, in Waalwijk tegen Jong RKC.
 
Wij komen uit in de: