bezig met laden...

Nieuwsarchief

800 kinderen aanwezig bij Stakingsdag NAC

800 kinderen aanwezig bij Stakingsdag NAC

07/11/2019

Op woensdag 6 november sloten veel scholen in Nederland hun deuren. Vanwege de hoge werkdruk die leerkrachten ervaren, achtten zij het nodig om een landelijke staking in te zetten om zo aandacht te vragen voor het onderwijs in Nederland.

In samenwerking met Kober Kinderopvang speelde NAC hierop in door een open training te organiseren in het Rat Verlegh Stadion. Gedurende de ochtend konden de kinderen zich vermaken met diverse voetbalactiviteiten met als hoofdactiviteit de training van de selectie.

Ruim 800 kinderen verzamelden zich op de tribune en hebben de selectie de gehele training toegejuicht en gezongen. Ver voordat de training was afgelopen stond er al een lange rij om een plekje vooraan te bemachtigen om handtekeningen van de spelers te scoren.

Tot grote vreugde van de jeugdige supporters namen alle selectiespelers en staf ruim de tijd om iedereen te voorzien van hun handtekening en/of een foto. Na ruim een uur handtekeningen uitdelen, had de selectie alle kinderen voorzien van een krabbel en kregen gingen alle fans met een grote glimlach weer huiswaarts.

Het was een geslaagd Ochtendje NAC!

Foto's

NAC StakingsdagNAC StakingsdagNAC StakingsdagNAC Stakingsdag
NAC Stakingsdag 29 foto's 06 november 2019 Bekijken
 
Wij komen uit in de: