bezig met laden...

Nieuwsarchief

Matchday: Almere City - NAC

Matchday: Almere City - NAC

08/11/2019

Matchday! Vandaag speelt NAC de uitwedstrijd in Flevoland tegen Almere City. Na het gelijkspel van afgelopen vrijdag tegen Go Ahead Eagles wil de ploeg van Ruud Brood in het Yanmar Stadion de drie punten weer eens pakken. Lukt het om de volle buit te pakken tegen Almere City? Volg alle ontwikkelingen via onderstaand liveblog.

300 NAC-supporters in het uitvak
Het uitvak in het Yanmar Stadion is vanavond gevuld met 300 NAC-supporters, die met de auto en bus afreizen naar Almere. Voor supporters die een autocombi-kaart hebben is er een routebeschrijving, supporters die met de bus afreizen vertrekken om 17:45 uur vanaf P5.

Klik hier voor meer informatie over het bezoeken van de uitwedstrijd.

NAC TV: Huseyin Dogan blikt vooruit
Donderdag blikte Huseyin Dogan bij NAC TV vooruit op het duel van vanavond in Almere City. Bkeijk hieronder het interview met de middenvelder/aanvaller.

.

Volg NAC live
Ben je vanavond niet in Almere, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Via onderstaande liveblog blijf je op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Het duel wordt helaas niet live uitgezonden. Natuurlijk kun je wel live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

.
 
Wij komen uit in de: