bezig met laden...

Nieuwsarchief

Reacties na afloop van Almere City - NAC

Reacties na afloop van Almere City - NAC

08/11/2019

NAC verloor vrijdagavond in het Yanmar Stadion met 1-0 van Almere City. Na Afloop stonden een aantal spelers en hoofdtrainer Ruud Brood de pers te woord. Hieronder een greep uit hun reacties.

Trainer Ruud Brood was zichtbaar teleurgesteld. “Dit is voor iedereen een ontzettende dreun. Met de omzettingen in het elftal wilde ik meer stabiliteit brengen. Daar hebben we op getraind. Arno (Verschueren, red.) heeft het als rechtsback goed gedaan, vooral met zo een snelle tegenstander. Dogan kan voorin een bal vasthouden. De spelers zijn erg teleurgesteld, ook in zichzelf. We hadden al gezegd dat het na de eerste periode ook wel is tegen kon gaan zitten, maar we moeten nu niet door de ondergrens zakken. We hebben er vandaag lang niet alles uitgehaald. Tegenstanders werden niet goed gedekt en er was veel balverlies. De fase dat wij er net beter in leken te komen, scoorde Almere de 1-0. Dit kan en mag niet. Dit is gewoon slecht.”

Aanvoerder Arno Verschueren speelde vandaag op de rechtsback positie. “Dat is een keuze van de trainer. Waar ik ook sta, ik doe mijn stinkende best en probeer mijn taken uit te voeren. Het is zaak om hier zo spoedig mogelijk uit te komen. Ik denk dat het goed is dat we nu even geen wedstrijd hebben. Dan kunnen we er met z’n allen even goed over praten.”

 
Wij komen uit in de: