bezig met laden...

Nieuwsarchief

Broers steekt energie in NAC

Broers steekt energie in NAC

25/06/2013

NAC heeft onlangs oud-voetballer Frank Broers aan de technische staf toegevoegd. Broers, die tussen 1998 en 2001 bij NAC op het veld actief was, assisteert Jong NAC-trainer Anton Joore. Tevens is Broers toegewezen als personal trainer voor het eerste en tweede elftal. Met zijn trainingsmethodes stoomt hij de spelers klaar voor een fysiek nieuw seizoen.

De functie van krachttrainer is Broers niet vreemd. In het dagelijkse leven is de ex-voetballer sinds februari 2005 werkzaam in het vakgebied. Sinds 2009 doet hij dat voor B&L Sports en iMotivate Personal Training. Broers: "Ik wil de selectie graag helpen om een levensstijl aan te meten met betrekking tot gezond bewegen. Gezond bewegen is een wisselwerking tussen hoofd en lijf en dat wil ik graag overdragen."

Jeffrey van As onderstreept het belang van krachttraining, zeker met de huidige selectie. "We hebben zeer jonge jongens in de selectie, die er zeker bij gebaat zijn om sterker en steviger voor de dag te komen. Het is een welkome toevoeging aan ons trainingsprogramma en helpt ze dadelijk tijdens een slopend lang seizoen."

Broers speelde ruim tien jaar betaald voetbal. Hij kwam niet alleen uit voor NAC, maar ook voor FC Emmen, Sparta Rotterdam, VVV-Venlo en Go Ahead Eagles. Broers heeft de diploma's TC3 en TC2 en doorliep met succes het CIOS.

 
Wij komen uit in de: