bezig met laden...

Nieuwsarchief

Driejarig contract El Allouchi

Driejarig contract El Allouchi

05/03/2014

Mounir El Allouchi staat de komende drie seizoenen onder contract bij NAC Breda. De middenvelder tekende vandaag een contract dat op 1 juli 2014 ingaat en loopt tot medio 2017.  

El Allouchi begon met voetballen in zijn geboortestad Roosendaal en werd al snel gescout door RBC. Vanwege het faillissement van die club deed hij even een stap terug, maar na een jaar bij zijn oude amateurclub RSC belandde hij in de jeugdopleiding van NAC. Daar speelde hij een jaar in de A1 onder Geert Brusselers.

Dit seizoen maakte El Allouchi de stap naar de beloften. Hij traint regelmatig mee met de eerste selectie en blinkt wekelijks uit in het Jong NAC van Anton Joore.  

Technisch Directeur Graeme Rutjes is verheugd om een talent uit de opleiding voor langere tijd vast te leggen. "Mounir traint sinds dit seizoen mee met de selectie en klopt nadrukkelijk aan de deur. Hij heeft het in zich om te slagen en een vaste basisplaats te veroveren. Hij heeft de afgelopen maanden veel progressie geboekt en ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke speler voor NAC kan worden."

 

 
Wij komen uit in de: