bezig met laden...

Nieuwsarchief

Meeús en Witlox verlengen sponsorcontract

Meeús en Witlox verlengen sponsorcontract

17/06/2014

Meeús en Witlox hebben maandagmiddag het huidige sponsorcontract met drie jaar verlengd. Jan de Wit van Meeús en Frits van Ginneken van Witlox waren aanwezig in het Rat Verlegh Stadion en zetten in de eigen box een handtekening onder het contract, in het bijzijn van Algemeen Directeur Justin Goetzee.

Beide partijen zijn al lang verbonden aan NAC en zitten sinds enkele jaren samen in een unit van het stadion. Die samenwerking bevalt beide partijen uitstekend, wat ten grondslag ligt aan de verlenging van het contract. Zowel Meeús (een grote speler op het gebied van bemiddeling in verzekeringen, pensioenen en hypotheken) als Witlox (specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor het MKB-segment) hebben een kantoor in Breda. Dat zorgt, naast een zakelijke relatie, ook voor een emotionele band.

Jan de Wit, Directeur Zakelijk Midden-Brabant van Meeús, is blij dat het bedrijf de lange relatie met NAC op deze manier in stand kan houden. “Ons bedrijf is al vanaf het allereerste begin verbonden aan NAC. Het is daarom mooi dat we ook de komende drie jaar op deze manier bij NAC blijven. Beide partijen, Witlox en Meeús, hebben veel profijt van de unit en zijn erg tevreden over de samenwerking met NAC.”

Ook Witlox-directeur Frits van Ginneken kijkt uit naar de komende drie jaar. “De afgelopen jaren is de unit zeer goed bevallen, zowel op zakelijk gebied als voor ons personeel. Onze accountmanager brengen veel relaties naar een Avondje NAC, maar ook ons personeel heeft er veel plezier van. Zowel Witlox als Meeús zijn in Breda gevestigd, wat ervoor zorgt dat de binding met NAC erg sterk is.”

Algemeen Directeur Justin Goetzee: “Het is heel mooi om te zien dat twee van zulke trouwe sponsoren het contract voor langere tijd willen verlengen. Niet alleen is er een lokale binding, het zijn bovendien gerenommeerde bedrijven in hun vakgebied. Het voelt goed dat zulke bedrijven geloven in de koers die NAC momenteel vaart."

 
Wij komen uit in de: