bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC, Jelle actief bij Breda Future

NAC, Jelle actief bij Breda Future

25/06/2014

Deze week staat het internationale tennistoernooi Breda Future op het programma. Als stadsgenoot was NAC uiteraard ook aanwezig. Aanvoerder Jelle ten Rouwelaar, tevens ambassadeur van het Jeugdsportfonds Breda dat dit jaar het goede doel is van Breda Future, mengde zich tussen de kinderen en veilde later een uniek item: zijn shirt van het Nederlands Elftal. 

Tussen al het tennisgeweld organiseerde Breda Future vandaag een dag speciaal voor de kinderen. NAC-goalie Ten Rouwelaar verruilde daarom voor één dag zijn keepershandschoenen voor een tennisracket. Er werd een balletje geslagen, er werden veel foto's gemaakt en uiteraard werden er ook flink wat handtekeningen uitgedeeld. Aan het eind van de middag mochten de kinderen de keeper bovendien de hemd van het lijf vragen tijdens een persconferentie. Zijn favoriete kleur, idool en mooiste moment kwamen voorbij, maar ook leerden we dat Jelle pas op zijn zestiende begon met keepen. 

Naast de kidsmiddag sloegen ook de Business Club van NAC en de Business Club Breda de handen ineen tijdens een netwerkborrel. Daar werden ook enkele items geveild voor het Jeugdsportfonds. Onder andere een shirt van Jelle ten Rouwelaar, wat hij droeg tijdens zijn tijd bij het Nederlands Elftal, ging onder de hamer. Ook een speciale NAC-fiets en het tennisracket van John van Lottum werden geveild. In totaal brachten deze items meer dan 1000 euro op, een mooi bedrag voor het goede werk van het Jeugdsportfonds.
 
Wij komen uit in de: