bezig met laden...

Nieuwsarchief

1.000 gratis seizoenkaarten voor kinderen

1.000 gratis seizoenkaarten voor kinderen

27/06/2014

De jeugd heeft de toekomst. Daarom is NAC op zoek naar een nieuwe schare NAC-fans. Om precies te zijn naar 1.000 jonge, nieuwe strijders voor de Yellow Army (www.NACzoekt1000strijders.nl). Volgend seizoen kunnen kinderen tot en met 13 jaar, éénmalig een heel seizoen gratis naar alle thuiswedstrijden van NAC Breda.

Veel supporters die al jarenlang een seizoenkaart hebben bij NAC, zijn al op jonge leeftijd geïnfecteerd met het NAC-virus. Sinds zij hun eerste Avondje NAC meemaakten, zijn ze onderdeel van de Yellow Army. De spelers die het veld van het Rat Verlegh Stadion betreden zijn onder de indruk van de unieke sfeer en de orkaan van geluid die wordt geproduceerd door onze fanatieke supporters. NAC heeft de beste supporters van het land en daarom worden hier ook de beste supporters opgeleid. Met deze unieke actie krijgen de jongste fans het eerste jaar van deze ‘opleiding’ gratis!

Hoe werkt het?
NAC stelt 1.000 seizoenkaarten gratis beschikbaar voor de nieuwe lichting Young Yellow Army-strijders (kinderen geboren na 1 juli 2000). Per aanmelding van maximaal twee kinderen voor de actie dient tegelijkertijd minimaal één volwassen begeleider een betaalde seizoenkaart te bestellen.
Bovendien geldt voor de aanvraag een verplicht lidmaatschap van de Kidzclub voor € 15 per jaar, per kind.
Bij de aanvraag van de seizoenkaarten heb je keuze uit de B-Side, Vak G, Eretribune en Hoofdtribune. Voor de twee laatstgenoemde keuzes wijst NAC de exacte zitplaatsen toe. Seizoenkaarten voor volwassenen zijn al te koop vanaf slechts €203, wat neerkomt op minder dan €12 per wedstrijd. 

Huidige seizoenkaarthouders
Deze actie richt zich op jonge, nieuwe seizoenkaarthouders die eenmalig een gratis seizoenkaart kunnen aanvragen. Huidige seizoenkaarthouders kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de actie: zij kunnen een nieuwe volwassene aandragen en ook twee kinderen gratis meenemen. Dit houdt in dat ook zij voor minder dan 70 euro p.p. op de tribune kunnen zitten. Daarnaast kunnen huidige seizoenkaarthouders aangeven dat de nieuwe volwassene en de kinderen zo dicht mogelijk bij hen in de buurt geplaatst moeten worden. NAC zal hier vervolgens met de plaatsindeling rekening houden. De voordelen die vroege verlengers hebben gekregen, krijgen de nieuwe mensen niet. Zo ontvingen bestaande seizoenkaarthouders 15 euro korting op het wedstrijdshirt, konden zij in 6 termijnen hun seizoenkaart betalen en konden zij zelf hun stoel uitkiezen in het Rat Verlegh Stadion.

Aanmelden?
Dat kan heel eenvoudig door te gaan naar www.naczoekt1000strijders.nl ! Vul op deze pagina het formulier in. Zodra de gegevens bij NAC binnen zijn gekomen, ontvang je een bevestiging en wordt het verschuldigde bedrag van de bankrekening afgeschreven. De actie loopt tot en met vrijdag 4 juli dus wees er snel bij. We hebben slechts 1.000 plaatsen en de aanmeldingen worden behandeld op binnenkomst. Vol = vol!

 
Wij komen uit in de: