bezig met laden...

Nieuwsarchief

Meer seizoenkaarten dan in 2013

Meer seizoenkaarten dan in 2013

04/07/2014

Met het eerste ijkpunt gepasseerd, ligt NAC circa 400 seizoenkaarthouders voor op dezelfde periode vorig seizoen. De club maakte vanmorgen de jaarlijkse optelsom en kwam hierbij tot 11.400 seizoenkaarthouders. 
 
De groei van het aantal seizoen ten opzichte van vorig jaar zit hem in een aantal facetten. Aan de zakelijke kant ligt NAC voor op het schema van vorig jaar, waardoor er meer klanten zijn bezocht en dus meer seizoenkaarten zijn besteld. Ook de seizoenkaarten die worden uitgegeven bij de actie '1000 strijders voor NAC' zijn in de berekening meegenomen. De teller van de actie staat momenteel op 740 inschrijvingen. Strijders kunnen zich via deze actiepagina melden voor een van de laatste beschikbare kaarten.
 
Marketing Manager Hans Poppelaars verwacht dat NAC dit seizoen een kleine terugval maakt in het aantal seizoenkaarten. NAC heeft de terugval ingecalculeerd in de ingediende begroting naar de KNVB. Vorig seizoen werden er iets meer dan 12.500 seizoenkaarten uitgegeven. 
 
De komst van aanvaller Kingsley Boateng en de geruchten op de transfer- en testmarkt zijn ook terug te zien in de verkoopaantallen. "Het is duidelijk dat de supporters positief zijn gestemd over de stappen die momenteel op voetbalgebied worden gemaakt," aldus Poppelaars. "Ik verwacht dat de verkoop zich dan ook -net zoals vorig seizoen- positief blijft ontwikkelen."
 
Wij komen uit in de: