bezig met laden...

Nieuwsarchief

ANAC bezorgt supporters schone auto

ANAC bezorgt supporters schone auto

11/07/2014

Bezoekers van thuiswedstrijden van NAC rijden tijdens het seizoen 2014-2015 in een sprankelende auto. Zij krijgen namelijk op vertoon van hun (seizoen)kaart korting op een wasbeurt bij ANAC Carwash. Vrijdagmiddag ondertekenden directeur René Peters en rayonmanager Bert Schoot van ANAC het sponsorcontract, in het bijzijn van senior accountmanager Hans van der Ende van NAC Breda.

Seizoenkaarthouders kunnen het hele seizoen onbeperkt gebruik maken van de korting van 5 euro op een luxe wasbeurt bij ANAC Carwash, in Breda gevestigd aan het Spinveld. Supporters met losse tickets kunnen tot 14 dagen na de betreffende wedstrijd, op vertoon van hun ticket, dezelfde korting ontvangen. Uiteraard kunnen ook sponsoren van NAC gebruik maken van de actie op vertoon van de (seizoen)kaart.

Niet alleen krijgen zij korting op een wasbeurt, bovendien steunen ze de eigen club. ANAC maakt per wasbeurt van een NAC-supporter namelijk één euro over naar de club, welke ten goede komt aan de NAC Jeugdopleiding. Dat betekent dat je korting krijgt op een schone auto en je bovendien de toekomst van NAC ondersteunt.

Rayonmanager Bert Schoot is blij dat de actie rond NAC-RKC een vervolg krijgt. "Tijdens die actie liep het storm en kwamen veel mensen, op vertoon van hun kaartje, een voordelige wasbeurt halen. Daarom hebben we besloten de actie door te zetten en uit te breiden naar een heel seizoen. Een leuk extraatje voor de seizoenkaarthouders en bezoekers van NAC, die met elk bezoekje bovendien de toekomst van hun eigen club ondersteunen in de vorm van een financiële bijdrage aan de jeugdopleiding."
 
Wij komen uit in de: