bezig met laden...

Nieuwsarchief

Extra NAC Betaalkaartnieuws

Extra NAC Betaalkaartnieuws

06/08/2014

De betaalkaarten zijn naar de postbode gebracht en kun je de komende dagen op de mat verwachten. Het seizoen kan beginnen! Om wat in te spelen op de gemoedsrust heeft NAC in samenspraak met het team van de NAC Betaalkaart besloten om aanstaande vrijdag van 16:00 tot 19:00 uur een extra moment in te richten om het saldo en de borg van de oude betaalkaart over te boeken op de nieuwe betaalkaart. Ook is het mogelijk de nieuwe kaart hierna meteen op te waarderen. Dit kan via een pintransactie of aan de hand van cash. Zowel supporters als houders van de Magna Carta kaart (de betaalpas in het hoofdgebouw) zijn tussen deze tijdstippen welkom bij Café Beatrix aan de noordkant van het Rat Verlegh Stadion.

Bij de seizoensopener aanstaande zaterdag wordt ook rekening gehouden met de drukte. Vanaf 16.30 zijn er al zes servicepunten buiten het stadion operationeel en kunnen NAC-fans in Cafe Beatrix terecht voor het overboeken en opwaarderen van de nieuwe betaalkaart. Uiteraard worden supporters uitgenodigd om in het café meteen de functionaliteit van de nieuwe betaalkaart grondig te testen. Tijdens de wedstrijd wordt het aantal servicepunten nog eens uitgebreid met extra opwaardeerpunten en promotors.

Als je alvast je nieuwe kaart wilt opwaarderen en/of geen saldo over te boeken hebt, kun je jezelf alle moeite besparen. Wie bovenstaande handelingen uitvoert in de gloednieuwe online omgeving www.mijnnacbetaalkaart.nl hoeft helemaal niet in de rij te staan. Opwaarderen kan vanaf het moment dat de nieuwe betaalkaart in de bus valt, maar ook op de wedstrijddag zelf.

Mocht je aanstaande zaterdag niet toekomen aan het overboeken van je oude saldo op je nieuwe betaalkaart, kun je dit de aankomende vier thuiswedstrijden (tot en met de wedstrijd op 27 september tegen Ajax) altijd nog doen bij één van de servicepunten.

NAC en het team van de NAC Betaalkaart wensen alle supporters een fantastisch seizoen met veel passie en strijd!

 
Wij komen uit in de: