bezig met laden...

Nieuwsarchief

Drukkerij De Jong tekent driejarig contract

Drukkerij De Jong tekent driejarig contract

07/08/2014

Koninklijke Drukkerij De Jong en NAC hebben overeenstemming bereikt over driejarige sponsorovereenkomst. Het contract werd vorige week dinsdag ondertekend in de eigen unit door Algemeen Directeur Stijn de Jong en Commercieel Manager Eric van Dijk. Namens NAC was Commercieel Manager Eric Matijsen aanwezig om zijn handtekening te zetten.
 
Drukkerij De Jong is al meer dan 30 jaar sponsor van NAC. Het familiebedrijf zit momenteel in de vierde generatie en is gevestigd in het Brabantse Baarle-Nassau. De afgelopen jaren zat het bedrijf in een box samen met twee andere sponsoren. In de nieuwe overeenkomst heeft De Jong nu een box voor zichzelf, die ze gaan gebruiken voor het ontvangen van klanten en relaties.
 
Algemeen Directeur Stijn de Jong is tevreden met de nieuwe overeenkomst. "Onze drukkerij is al lange tijd verbonden aan NAC Breda en met veel plezier. Vorig seizoen hadden we een klantenmiddag in onze box tijdens NAC-RKC. Toen ontstond het idee om een box voor ons alleen af te nemen om onze klanten te ontvangen. Ik ben daarom blij dat we deze overeenkomst hebben getekend."
 
Commercieel Manager Eric Matijsen van NAC is blij dat het familiebedrijf ook de komende drie jaar aan de club verbonden blijft. "Het is mooi om te zien dat Drukkerij De Jong NAC al zolang trouw blijft. Toen ze met ons wilden sparren over het afnemen van een box voor zichzelf, wilden we hier natuurlijk graag aan meewerken. Het is mooi dat hier een overeenkomst uit is gerold waar beide partijen blij mee zijn."
 
Wij komen uit in de: