bezig met laden...

Nieuwsarchief

Media Mirrors sieren NAC-toiletten

Media Mirrors sieren NAC-toiletten

08/08/2014

Het Etten-Leurse bedrijf Media Mirror is vanaf komend seizoen sponsor bij NAC Breda. De ondernemers Simon Hanemeijer en Bjorn van der Meulen, al jaren wedstrijden bezoekers van wedstrijden van NAC, beschikken vanaf aankomend seizoen over business seats. Tevens introduceren zij hun concept van Media Mirrors in het Rat Verleghstadion. Dat betekent dat alle toiletten van het Rat Verlegh Stadion komend seizoen worden voorzien van deze spiegels. 

Een Media Mirror is een nieuw, innovatief reclamemedium dat multifunctioneel ingezet kan worden. Een Media Mirror (ook wel advertentiespiegel, smart mirror en reclame spiegel genoemd) is voorzien van LED-techniek en zorgt voor een heldere full-colour-display advertentie. De innovatieve spiegels hebben een extreem hoge attentiewaarde en zorgen bovendien voor interactie tussen consument en advertentie. De Media Mirrors zijn spiegels van A2 formaat die geheel beeldvullende advertenties tonen. Wanneer u in de spiegel kijkt om uw eigen reflectie te zien, verdwijnt de advertentie. 

Heeft u interesse om aankomend seizoen te adverteren op een of meerdere Mirrors? Neem dan contact op met uw accountmanager. Voor meer informatie over de Media Mirror kunt u kijken op www.media-mirror.nl.
 
Wij komen uit in de: