bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC belt vroege vogels

NAC belt vroege vogels

13/08/2014

Naar schatting 800 vroege seizoenkaartverlengers zijn gisteren door de NAC-selectie gebeld om hen te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. De selectiespelers verzamelden zich hiervoor omstreeks zes uur gisteravond bij het callcenter van hoofdsponsor Into Telecom voor een intensieve belavond. 150 minuten lang werd een bellijst van vroege beslissers nagebeld. "Ik heb er rode oortjes van," pufte Erik Falkenburg. "Maar dit is onwijs leuk om te doen. Wij krijgen hele goede reacties."

De reacties van de supporters waren zeker positief, alhoewel een enkeling er stellig van overtuigd was dat er een grap werd uitgehaald. Onder de bellers was ook de weer bij de selectie toegevoegde Mats Seuntjens. "Nee, meneer, u spreekt echt met Mats Seuntjens van NAC," klonk het aan de tafel van de aanvaller, waar ook Kenny van der Weg, Sepp de Roover en Adnane Tighadouini hadden plaatsgenomen. Het voorval zorgde bij de spelers onderling voor de nodige hilariteit.

Naast dat de spelers de supporters hun dank wilden overbrengen, was er ook ruimte voor een babbeltje. Reservedoelman Andries Noppert stak hierbij zijn medespelers naar de kroon. "Ik ben niet aan een script gebonden, dus we kunnen het overal over hebben," was regelmatig uit zijn hoek te horen.

Met veel enthousiasme werkte de Fries de meeste telefoontjes van allemaal af, ondanks dat hij ruim de tijd nam voor alle personen op zijn bellijst. Het leverde hem aan het einde van de avondje nog een klein cadeau op van Into Telecom en de titel "Meest Energieke Call Center Medewerker".

Ook de mensen die NAC gisteren onverhoopt niet heeft weten te bereiken, willen we via deze weg alsnog bedanken voor de steun. Zoals de spelers gisteren al lieten doorschemeren is NAC ervan overtuigd dat we met jullie onvoorwaardelijke steun een mooi seizoen draaien.

 
Wij komen uit in de: