bezig met laden...

Nieuwsarchief

Zakelijke seizoen afgetrapt in Bavel

Zakelijke seizoen afgetrapt in Bavel

20/08/2014

Dinsdagavond was de jaarlijkse kick off van het seizoen voor alle sponsoren van NAC Breda. Vanaf 17:30 uur waren de genodigden welkom bij Bastiaansen Modestad in Bavel, dit jaar het decor van de zakelijke seizoensopening.

De afgelopen jaren was het Autotaalglas Trainingscentrum het toneel voor de zakelijke kick off van het seizoen, maar dit jaar werd gekozen voor de winkel van Bastiaansen Modestad. De Bavelse modezaak, sponsor van NAC en samen met Van Gils en Snoeren Schoenen dit jaar verantwoordelijk voor de kleding van de selectie, technische staf, directie en het kantoorpersoneel, had zijn deuren geopend voor de ceremoniële start van het seizoen. De gasten konden bij binnenkomst genieten van een welkomstdrankje en (oude) bekenden alvast de hand schudden. De bijeenkomst werd ook dit jaar goed bezocht met meer dan 200 aanmeldingen. 

Het hoogtepunt van de avond was, net zoals ieder jaar, de spelerspresentatie. Ook dit jaar was Hélène Hendriks bereid gevonden de spelers aan de gasten te introduceren. Uiteraard werden eerst de gastheer en gastvrouw van de avond bedankt voor hun gastvrijheid door middel van een bos bloemen en een ingelijst shirt uit handen van Justin Goetzee. De Algemeen Directeur verwelkomde iedereen in Bavel en gaf een korte introductie en een update van de actuele situatie bij de club.

Linie voor linie werd de selectie naar beneden geroepen en kwamen er verschillende spelers aan het woord. Zo liet Andries Noppert weten dat Friesland en Brabant niet zoveel van elkaar verschillen, had Henrico Drost lovende woorden voor de jongeling Isak Ssewankambo en kwamen we te weten dat Joeri de Kamps op verzoek van zijn moeder de Johan Cruijff-school heeft afgerond. De voorste linie werd in zijn geheel, op ludieke wijze, voorgesteld door Mats Seuntjens, die zijn ploeggenoten stuk voor stuk complimenteerde. Hij bewaarde nieuweling Stipe Perica tot het laatst, die op zijn beurt in zijn beste Nederlands nog even aan Hélène liet weten hoe mooi hij haar vond.

Na de luchtige presentatie werd de avond verder ingevuld door een heerlijke barbecue en een aansluitende borrel. Rond 20:30 uur liep de kick off op zijn einde en keerde iedereen huiswaarts. Onder dit bericht vind je een fotoverslag van de avond. 

Foto's

Kick Off business club 2014Kick Off business club 2014Kick Off business club 2014Kick Off business club 2014
Kick Off business club 2014 28 foto's 19 augustus 2014 Bekijken
 
Wij komen uit in de: