bezig met laden...

Wedstrijden

21 AUGUSTUS 2017 / 18:30
Beloftencompetitie
0
1

Jong NAC

Jong SC Cambuur


Wedstrijdverslag

Op Sportpark Heksenwiel heeft NAC 2 gisteravond in de seizoensopener een 0-1 nederlaag geleden tegen SC Cambuur 2. In de 57e minuut werd de enige goal van de avond gescoord door Jurjan Mannes van de Friezen. Beide ploegen traden aan met een mix van beloften en reserves van het eerste elftal.

Voor rust was het duel redelijk gelijkopgaand. Voor NAC 2 kreeg onder andere Richelor Sprangers enkele goede mogelijkheden die hij helaas niet kon benutten. Ook Cambuur lukte het niet om te scoren, wat leidde voor een 0-0 ruststand tussen beide elftallen.

In de tweede helft waren het de bezoekers die het net wisten te bollen in de 57ste minuut. Jurjan Mannes kwam één op één met Bertrams en rondde beheerst af. NAC 2 kreeg hierna nog wel enkele mogelijkheden voor de gelijkmaker, maar kon geen vuist maken tegen de Friezen. De wedstrijd eindigde met de goal van Mannes in een 0-1 overwinning voor SC Cambuur 2. 

De volgende wedstrijd, op 31 augustus, zal ook plaatsvinden op Sportpark Heksenwiel. Feyenoord 2 is dan de tegenstander in de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. 


Karakteristieken

Opstellingen
NAC Breda 2: Bertrams, Glim, Klomp, Nijholt, Vliet, Stans, Reuvers, Rommens, Snepvangers, Adarabioyo en Sprangers.

SC Cambuur 2: Cummins, Toure, Van Haaren, V/d Laan, Claver, Rosheuvel, Mannes, Boutzamar, Smeets, Conraad en Robertha.

Scoreverloop
0-1 '57 Mannes
 
Wij komen uit in de: