bezig met laden...

Wedstrijden

11 SEPTEMBER 2017 / 18:30
Beloftencompetitie
3
1

Jong NAC

Jong NEC


Wedstrijdverslag

NAC 2 heeft het derde competitieduel niet weten om te zetten in winst. De ploeg van Jefta Bresser ging lange tijd aan de leiding, maar moest in de slotfase toch capituleren tegen N.E.C. 2. Het werd uiteindelijk 3-1 voor de thuisploeg.

Met nieuweling Jordan van der Gaag aan de aftrap, gingen de reserves en beloften van NAC in Gelderland op zoek naar de tweede zege op rij. Het vorige competitieduel, in De Kuip tegen Feyenoord, werd knap met 0-1 gewonnen. De ploeg wilde dat resultaat natuurlijk een mooi vervolg geven. 

De eerste treffer van het duel viel pas na rust. Na goed voorbereidend werk van Freek van Gestel wist Diego Snepvangers de bal achter de Nijmeegse goalie te werken. Lang leek deze score stand te houden, maar in de laatste 10 minuten ging het mis. Een trio aan doelpunt van de thuisploeg zorgden ervoor dat de punten alsnog in Nijmegen bleven. 

Volgende week komt NAC 2 opnieuw in actie. Dan is Helmond Sport de tegenstander in een duel om de KNVB beker voor reserveteams. Het duel wordt gespeeld op maandag 18 september (18:30 uur) op Sportpark Heksenwiel. De entree is uiteraard gratis.
 
Wij komen uit in de: